Veni Groningen

Één telefoontje met VENI Groningen en u heeft direct contact met alle instellingen voor een snelle inschatting naar de haalbaarheid van uw beleggingsfinanciering. Dit geldt tevens voor het verhogen, verlengen of op een andere manier veranderen van uw huidige beleggingshypotheek. Door de goede en nauwe relatie met onze geldverstrekker maken wij dit voor u mogelijk. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend voorstel, neem dan gerust contact met ons op.

Veni Groningen heeft als missie klaar te staan voor de klant. Dit betekent dat we eerst kijken naar uw wensen en de huidige situatie.

Wat doen wij?

Wij bemiddelen in hypotheken. Wij doen dit in de breedste zin des woords en dat voor specifieke doelgroepen. De hypotheekaanvragen kunnen variëren van de financiering voor uw bedrijfs- of beleggingspand in box 3, een woon – winkelpand of het oversluiten van gehele portefeuilles. Dit is nog maar een kleine greep uit de financierings-mogelijkheden die wij kunnen verzorgen.

We kunnen stellen: U heeft een verhuurde woning, een woning welke gedeeltelijk is verhuurd, of in leegstaat verkeerd, een monumentaal pand, een woon- winkelpand, een bedrijfs- of kantoorpand, een verhuurde bedrijfsruimte of een kleinschalige project ontwikkeling. Wij weten de financieringsmogelijkheden.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn mensen die weten hoe het werkt, of die willen weten hoe het werkt. Wat zijn de werkelijke risico’s, wat is belangrijk, wat zijn de voorwaarden en hierbij niet voor de schijnbaar goedkoopste oplossing gaan. Onze klanten zijn ondernemers, ZZP’ers, ondernemende mensen in loondienst, beleggers en kleine project- ontwikkelaars.

Afspraak plannen

Of wilt u eerst verdere informatie? Dat is geen probleem. Bel gerust 050 – 364 62 62 of stuur ons een e-mail: info@venigroningen.nl

Wij horen graag van u!